Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Φίλες και φίλοι,

Κινούμενος μέσα σε ένα πολύ σκληρό, ανταγωνιστικό και εξαιρετικά πολωμένο κλίμα και με δεδομένο, πως οι πολίτες για τους δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να μας κατατάξουν τέταρτους με το στενόχωρο 15%, δηλώνω την ώρα αυτή, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, πως νιώθω καλά με την προσωπική μου καταγραφή.

Μπορεί να μην κατάφερα να προσεγγίσω την μια από τις δύο μόνο έδρες του κορμού, που κατάφερε ο συνδυασμός μας να βγάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως κόντρα σε όλους και σε όλα, θεωρώ αυτή την καταγραφή απόλυτα αξιοπρεπή.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΥΤΣΟ, ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ


Το Συμβούλιο Εφετών Κοζάνης , αποφάσισε ομόφωνα με Βούλευμά του, να μην ασκήσει καμία Ποινική Δίωξη και να απαλλάξει αμετάκλητα από κάθε κατηγορία τον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΓ, κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΟΥΤΣΟ, για τις πράξεις κακοδιαχείρισης στην ΔΕΥΑΓ, τις οποίες ο ίδιος είχε αποκαλύψει και καταγγείλει στις Εισαγγελικές Αρχές τον Ιανουάριο του 2010.

Με το ίδιο Βούλευμα παραπέμπονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων δεκαέξι (16) εμπλεκόμενοι.

Από το Γραφείο Τύπου

Πρ. Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Νούτσου

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
Η ΝΔ προχωρά, επιθυμώντας να τα αλλάξει όλα… Εχω την απόλυτη αίσθηση και βεβαιότητα, πως αυτό το στόχο, μόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, έχει τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά, που απαιτούνται, για να τα καταφέρει. Κι εξηγούμαι…

Είναι μεθοδικός. Είναι έμπειρος. Είναι τολμηρός. Είναι νέος. Είναι καθαρός.

Είναι ο άνθρωπος της εποχής που ανατέλλει. Μιας εποχής, που δεν ανέχεται περίεργες διαδρομές, λερωμένα χέρια, διαψευσμένες ελπίδες, ψεύτικα λόγια, ενυπόγραφη συμμετοχή στο χαλεπό μας σήμερα.

Βλέπει με τα μάτια των νέων, μιλά τη γλώσσα τους, κατανοεί τη δική τους, αποκωδικοποιεί τις ανάγκες τους, κινείται με άνεση ανάμεσά τους, μπορεί κι εκφράζει τον επαναστατημένο ψυχισμό τους.

Στην ηλικία των 37 ετών, τολμά και βγαίνει μπροστά ! Κάποιοι αυτό το χαρακτηρίζουν μωροφιλοδοξία ! Εγώ το λέω τόλμη και διορατικότητα..! Κι αυτό από μόνο του αναδεικνύει ένα άλλο μεγάλο του προσόν… Τον ηγετικό προσανατολισμό του ψυχισμού του.

Ο Τζιτζικώστας, «το έχει» ! Την ευκαιρία του αναζητά, για να το αναδείξει… Κι όταν ένας «ηγέτης» γεννιέται,  είναι βέβαιο πως μια καινούργια ιστορία αρχίζει να γράφεται για τη χώρα και την Κοινωνία, που τολμάνε και πάλι να ελπίζουν !


Γιώργος Νούτσος

Πρ. Δήμαρχος Γρεβενών

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ…ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…!


Μία ακόμα αθωωτική απόφαση, την τέταρτη στη σειρά, επιφύλαξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών τη φορά αυτή, στον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο !  Σε δίκη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, με πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, την οποία αποδέχτηκε το Δικαστήριο,  κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην έκδοση επιταγών εκ μέρους του Σπάτα Βασιλείου, στη γνωστή υπόθεση της ΔΕΥΑΓ την οποία ο Γιώργος Νούτσος είχε αποκαλύψει και καταγγείλει στις Εισαγγελικές αρχές τον Ιανουάριο του 2010…! Το Δικαστήριο αντίθετα, έκρινε ένοχο τον Βασίλειο Σπάτα για την έκδοση των επιταγών, επιβάλλοντάς του ποινές φυλάκισης 34 και 38 μηνών αντίστοιχα.

Είναι η τέταρτη στη σειρά αθωωτική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τον πρώην Δήμαρχο, που έρχεται  και ξεκαθαρίζει έτι περαιτέρω τα πράγματα, αποκαθιστώντας το αίσθημα δικαίου, αποδίδοντας δικαιοσύνη και  αποδεικνύοντας πως οι  δικαστικοί  λειτουργοί, σταθερά και με συνέπεια, καταφέρνουν και υπηρετούν με αξιοσύνη το λειτούργημα που τους έχει ανατεθεί.

Γραφείο Τύπου

Πρ. Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Νούτσου

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

22 Μαρτίου 2011 - Παγκόσμια Ημέρα Νερού

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΝΕΡΑΚΙ

Του Γιώργου Νούτσου

...Οι περισσότεροι από μάς έχουμε ταυτίσει στην καθημερινότητά μας το νερό, σαν κάτι το αυτονόητο και φυσικά ελάχιστα ή και καθόλου περνάει απ το μυαλό μας, πως ίσως έρθει κάποια στιγμή, που τα πάντα θα ανατραπούν. Που το αυτονόητο θα καταστεί σπάνιο ή ανύπαρκτο και που βέβαια θα επιβεβαιωθεί η «δημοφιλής πρόβλεψη», πως ο επόμενος «εφιάλτης», ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για το Νερό !!!

Καθόλου τυπικό και άνευ ουσίας δεν είναι λοιπόν το γεγονός της καθιέρωσης και του εορτασμού της 22ας Μαρτίου, ως Παγκόσμιας Ημέρας Νερού. Είναι – αν θέλετε – ένας ακόμα τρόπος για να κατανοήσουμε τη σημαντικότητά του και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προστασία και την εξοικονόμησή του.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ…

(Δήλωση σχετικά με τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις)

Διάβασα πριν λίγο τη συνέντευξη του Δημάρχου Γρεβενών σχετικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Νιώθω την ανάγκη στο θέμα αυτό, να συμπορευτώ μαζί του και να συνυπογράψω όσα είπε. Οι φετινές εκδηλώσεις έγιναν κάτω από «έκτακτες», αντίξοες και οικονομικά δυσχερείς συνθήκες, όποτε το τελικό αποτέλεσμα κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

3η Δεκεμβρίου - ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Νούτσου

Θα δανειστώ μια φράση, που μόλις σήμερα δημοσιεύτηκε σε άρθρο στον τοπικό και περιφερειακό Τύπο…… «δεν είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όμως όλοι ίσοι….».

Μια φράση που κρύβει αλήθειες και περιγράφει αναγκαιότητες.

Μια φράση που προσπαθεί να κινητοποιήσει Κράτος, φορείς αλλά και κοινωνία, περνώντας τους ένα άλλο μήνυμα, μεγαλύτερης ευαισθησίας, περισσότερης προσπάθειας, ειλικρινούς κατανόησης.

Η Κεντρική Διοίκηση, φορέας μέχρι σήμερα άσκησης της Κοινωνικής Πολιτικής, με μέτρια αποτελέσματα είναι η αλήθεια, είναι καιρός να εντείνει τις προσπάθειες της και να προχωρήσει την αποκέντρωση των πολιτικών της. Η Αυτοδιοίκηση θέλει, αλλά δυστυχώς, με τα σημερινά δεδομένα, αδυνατεί να ασκήσει τις κοινωνικές της υποχρεώσεις και να εκφράσει έτσι την κοινωνική της ευαισθησία. Η αναγκαιότητα μεταβίβασης ουσιαστικών αρμοδιοτήτων αλλά και πόρων φαντάζει επιτακτική.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘ. ΧΑΝΤΑΒΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ

Μετά τη συνέντευξη του βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Χαντάβα, σχετικά με την ανάκληση της πρόσληψης των 8 συντοπιτών μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:

·        Είναι ανάγκη επιτακτική, τα προβλήματα του τόπου μας να αντιμετωπίζονται με συναίνεση και διάθεση συνεργασίας. Αποτελεί απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και αυτή η απαίτηση, πρέπει να τυγχάνει απ’ όλους απόλυτου σεβασμού.
·        Ο κ. Χαντάβας, με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, για άμεση πρόσληψη των 8 εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση και για ολοκλήρωση της πρόσληψής τους ως μονίμων στο διάστημα αυτό των οκτώ μηνών, αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη για την λειτουργία ή μη του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, τους εργαζομένους, κυρίως όμως, απέναντι στην προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας σ’ αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές